Tvrtka

INTERMEGRAD d.o.o.

Tvrtka INTERMEGRAD d.o.o. u privatnom je vlasništvu i kontinuirano posluje već više od 25 godina.
Tvrtka je osnovana 1995. godine i registrirana je za izvođenje svih vrsta građevinskih radova, a svoje poslovanje upotpunjuje i trgovačkom djelatnošću.

Danas zapošljava 40 stručnih djelatnika i kooperanata sa višegodišnjim iskustvom, koji izvode pojedine specijalizirane faze izgradnje objekata. Za većinu njih se zbog kontinuiteta može reći, da čine uhodani tim INTERMEGRADA.

Već dugi niz godina, osim domicilno, tvrtka je prisutna i na području Istre gdje je izgrađeno više od stotinu stanova-apartmana za poznate naručitelje, a također i za tržište kao rezultat vlastitih investicija. Ponosni smo na izgradnju nekoliko obiteljskih kuća koje po svojoj arhitekturi i izvedbi spadaju u red vila, a obavezno plijene pažnju stručnjaka i običnih prolaznika.

Paralelno s rastom broja zaposlenih tvrtka se opremala, tako da danas posjedujemo svu građevinsku mehanizaciju i drugu opremu koja omogućava izvedbu i najzahtijevnijih građevinskih zahvata.

Poslovna filozofija uvijek je podrazumijevala zapošljavanje kvalitetnih djelatnika te dobru opremljenost, što je rezultiralo profesionalnim izvršavanjem ugovorenih obaveza. Kvaliteta radova, poštivanje ugovorenih rokova i konkurentnost u cijeni, osnove su u pristupu svakom potencijalnom investitoru.

Obratite nam se s punim povjerenjem,
INTERMEGRAD d.o.o.